Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.univ-guelma.dz/jspui/handle/123456789/6083| Title: | مساهمة الإشهار في تعزيز ولاء المستهلك للمتوجات الغذائية |
| Other Titles: | دراسة مقارنة بين مؤسسة "عمر بن عمر" بالجزائر ومؤسسة "رندة" بتونس للعجائن- |
| Authors: | مكاسي نشوة, قروي سارة، بوهالي كريمة |
| Keywords: | الإشهار،المستهلك،المنتوجات الغذائية |
| Issue Date: | 2019 |
| URI: | http://dspace.univ-guelma.dz:8080/xmlui/handle/123456789/6083 |
| Appears in Collections: | Master |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| مذكرة المكتبة(3).pdf | 2,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.