Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.univ-guelma.dz/jspui/handle/123456789/6083
Title: | مساهمة الإشهار في تعزيز ولاء المستهلك للمتوجات الغذائية |
Other Titles: | دراسة مقارنة بين مؤسسة "عمر بن عمر" بالجزائر ومؤسسة "رندة" بتونس للعجائن- |
Authors: | مكاسي نشوة, قروي سارة، بوهالي كريمة |
Keywords: | الإشهار،المستهلك،المنتوجات الغذائية |
Issue Date: | 2019 |
URI: | http://dspace.univ-guelma.dz:8080/xmlui/handle/123456789/6083 |
Appears in Collections: | Master |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
مذكرة المكتبة(3).pdf | 2,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.