Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.univ-guelma.dz/jspui/handle/123456789/11939Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | YAKHELEF ABDELKRIM , MERZOUGUI RACHID | - |
| dc.date.accessioned | 2022-03-01T14:11:09Z | - |
| dc.date.available | 2022-03-01T14:11:09Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.univ-guelma.dz/jspui/handle/123456789/11939 | - |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.subject | المقاولتية، الثقافة المقاولتية، روح المقاولتية، العملية المقاولتية، التوجه المقاولاتي، الإبداع، المخاطرة والتوجه التسويقي، التنافسية، قطاع صناعة الأغذية | en_US |
| dc.title | أثر التوجه المقاولاتي في زيادة تنافسية المؤسسات الصغيرة والمتوسطة في قطاع الصناعات الغذائية | en_US |
| dc.type | Working Paper | en_US |
| Appears in Collections: | Master | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| YAKHELEF_ABDELKRIM_F2_Sciences de Gestion.pdf | 3,19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.