Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.univ-guelma.dz/jspui/handle/123456789/11939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYAKHELEF ABDELKRIM , MERZOUGUI RACHID-
dc.date.accessioned2022-03-01T14:11:09Z-
dc.date.available2022-03-01T14:11:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://dspace.univ-guelma.dz/jspui/handle/123456789/11939-
dc.language.isootheren_US
dc.subjectالمقاولتية، الثقافة المقاولتية، روح المقاولتية، العملية المقاولتية، التوجه المقاولاتي، الإبداع، المخاطرة والتوجه التسويقي، التنافسية، قطاع صناعة الأغذيةen_US
dc.titleأثر التوجه المقاولاتي في زيادة تنافسية المؤسسات الصغيرة والمتوسطة في قطاع الصناعات الغذائيةen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Appears in Collections:Master

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
YAKHELEF_ABDELKRIM_F2_Sciences de Gestion.pdf3,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.